Услуги

Дистрибуция на вестници с вендинг машини

 

 

 

'Като продължение и развитие на нашата дейност стартирахме проект за създаване на разпространителска мрежа от автомати за продажба на вестници и списания, която е единствена по рода си в България. Създадохме производствено звено и вече имаме разработени първите няколко български автомата за вестници и списания. Моделите за продажба на 18 издания са уникални и нямат аналог между подобни автомати на други производители.

Особеност на тези автомати е, че те са предназначени за работа в закрити помещения, но могат да бъдат окомплектовани с допълнително монтиран нагревател и да бъдат разположени и на открито в зимни условия. Такива автомати вече инсталирахме по някои от станциите на Софийското метро, в някои от големите болници в гр. София като ВМА, Пирогов, I-ва Градска болница, Болница Лозенец, Александровска болница, Белодробна клиника „Света София", Супермаркет ВМВ, Министерство на външните работи и др., които показаха своята добра ефективност. Предимство на тази автомати е, че са достъпни 24 часа, заемат малка площ – по-малко от 1 м2, за функционирането им е необходимо единствено минимално електрическо захранване.

Автоматите са предназначени за продажба на 6, 8, 12 или 18 различни издания (вестници и списания). Зареждаме ги два пъти дневно с най-касовите ежедневни и седмични вестници и списания. Автоматите функционират по следния начин: поставя се необходимият брой монети в указаното място (могат да бъде монтиран и банкното-приемащ механизъм), от клавиатурата се избира двуцифрен код на желания продукт и след няколко секунди вестникът или списанието попада в специален отвор, откъдето може да се вземе, като рестото се получава автоматично.

Вестниците и списанията се продават на коричната им цена без никакво оскъпяване.

 

 

 

Нашият адрес е:
ул. Тинтява № 100
София 1113, България
Тел.: +3592 8191103
 
 
Работно време:
Администрация и складове: от понеделник до петък - 9:00 - 17:30 часа
Склад за продажби на едро: Работа с клиенти - 9:00 - 17:00 часа