Начало

Дистрибуция на вестници с вендинг машини

 

 

 

'Като продължение и развитие на нашата дейност стартирахме проект за създаване на разпространителска мрежа от автомати за продажба на вестници и списания, която е единствена по рода си в България. Създадохме производствено звено и вече имаме разработени първите няколко български автомата за вестници и списания. Моделите за продажба на 18 издания са уникални и нямат аналог между подобни автомати на други производители.

Особеност на тези автомати е, че те са предназначени за работа в закрити помещения, но могат да бъдат окомплектовани с допълнително монтиран нагревател и да бъдат разположени и на открито в зимни условия. Такива автомати вече инсталирахме по някои от станциите на Софийското метро, в някои от големите болници в гр. София като ВМА, Пирогов, I-ва Градска болница, Болница Лозенец, Александровска болница, Белодробна клиника „Света София", Супермаркет ВМВ, Министерство на външните работи и др., които показаха своята добра ефективност. Предимство на тази автомати е, че са достъпни 24 часа, заемат малка площ – по-малко от 1 м2, за функционирането им е необходимо единствено минимално електрическо захранване.

Автоматите са предназначени за продажба на 6, 8, 12 или 18 различни издания (вестници и списания). Зареждаме ги два пъти дневно с най-касовите ежедневни и седмични вестници и списания. Автоматите функционират по следния начин: поставя се необходимият брой монети в указаното място (могат да бъде монтиран и банкното-приемащ механизъм), от клавиатурата се избира двуцифрен код на желания продукт и след няколко секунди вестникът или списанието попада в специален отвор, откъдето може да се вземе, като рестото се получава автоматично.

Вестниците и списанията се продават на коричната им цена без никакво оскъпяване.

 

 

 

Производство на хартиени пликове

images 2Полиграфснаб АД уведомява своите клиенти, че от началото на 2011 г. развива изключително успешно производството на хартиени пликове, в това число и пликове от екструдирана хартия за нуждите на топлите щандове в големите търговски вериги.
Голям е и интересът към произвежданите от нас хартиени пликове с прозорец, предназначени за хлебни изделия.

 

Виж още..... Хартиени пликове

 

Производство на хартиени чанти с плоски дръжки

images 1

Производство на екологични хартиени пликове и чанти с плоски дръжки

ПОЛИГРАФСНАБ АД представя най-новото си производство на хартиени чанти с плоски дръжки.

През месец април 2012 г. бе инсталирана уникална за българския пазар машина, с която да посрещне все по-големият интерес към екологичните хартиени чанти с плоски дръжки - SOS paper bags.

 

Виж още .....Хартиени чанти с плоски дръжки

Дигитални печатни услуги

konicac451

"ПОЛИГРАФСНАБ" АД предлага висококачествен дигитален печат на Konica Minolta BizHub C451 с възможност за печат на формат до А3, на картони до 300 гр./м2, с възможност за автоматично сгъване и телбодиране. Бързо изпълнение и отлични цени!

 

Поръчайте при нас Вашите визитки, брошури, дипляни, флайери, покани, картички, малки книжки (автоматично сгъване и телбодиране до 20 стр.) със стандартни и нестандартни формати. Ние ще Ви помогнем и с дизайн!

Нашият адрес е:
ул. Тинтява № 100
София 1113, България
Тел.: +3592 8191103
 
 
Работно време:
Администрация и складове: от понеделник до петък - 9:00 - 17:30 часа
Склад за продажби на едро: Работа с клиенти - 9:00 - 17:00 часа